Nowość w portfolio Big-Active! Herbata zielona Pure Green 20tb

Marka Big-Active, należąca do „Herbapol-Lublin” S.A., jednego z największych polskich producentów herbat, dżemów, syropów i napojów właśnie rozszerzyła swoje portfolio o nowy wariant Herbaty zielonej Pure Green 20 tb.

Big-Active Pure Green jest od teraz dostępna w opakowaniu zawierającym 20 torebek. Nowość ta idealnie uzupełnia portfolio marki oraz odpowiada na potrzeby konsumentów, którzy potrzebowali czystej, wysokiej jakości herbaty w poręcznym opakowaniu.

Herbaty zielone od Big-Active są produkowane z wysokiej jakości suszu. Transparentne, biodegradowalne torebki, po zaparzeniu w pełni ukazują duże kawałki liści. Nie zawierają zbędnych dodatków, dzięki czemu konsumenci doceniają wyrazisty smak naparu.

Wprowadzenie nowego wariantu do portfolio marki zbiegło się wraz z kampanią promującą herbaty zielone w formacie ekspresowym od Big-Active. Działania komunikacyjne prowadzone będą do końca marca br. w telewizji oraz internecie. Emitowany w ramach kampanii 15-sekundowy spot pokazuje, że herbata zielona jest doskonałym napojem niezależnie od pory dnia. Na ostatniej planszy zaprezentowano też całe, bogate portfolio herbat zielonych w wariancie ekspresowym.

Kreację spotu reklamowego VOD przygotowała agencja Carla Zuri. Za produkcję TV odpowiada studio filmowe OTO Film. Zakupem mediów zajął się dom mediowy MediaCom.

Działania PR prowadzi agencja PR Big-Picture.

Spot reklamowy, link: https://www.youtube.com/watch?v=geN5isNdim0

Herbapol-Lublin S.A. jest polską firmą branży spożywczej, która w ciągu ponad 70 lat obecności na naszym rynku ugruntowała swoją pozycję lidera. Zajmuje pierwsze miejsce w segmencie syropów owocowych, herbatek owocowych, ziołowych, czerwonych, funkcjonalnych, białych oraz drugie miejsce w kategorii herbat zielonych i w kategorii dżemów.

Na bogate portfolio firmy składają się produkty należące do kategorii herbat, m.in. herbatki owocowe, ziołowe, zielone i funkcjonalne, produktów dżemowych oraz syropów i napojów.

W 2017 roku firma zadebiutowała w kanale HoReCa, wprowadzając na rynek dwie linie herbat: Breakfast

Więcej informacji znaleźć można na stronie www.herbapol.com.pl.

Biuro Prasowe Herbapol-Lublin SA: Marta Kłys

marta.klys@big-picture.pl, 575 041 210