Pozwól sobie na chwilę przyjemności dzięki aromatycznym białym herbatom marki Big-Active

W domu, w pracy, czy w szkole – bywa, że codziennych obowiązków jest na tyle dużo, że brakuje nam przestrzeni na dłuższy odpoczynek.

Warto jednak pamiętać o tym, że nawet krótkie chwile wytchnienia są dla nas bardzo cenne – pozwalają uporządkować myśli i nabrać sił na kolejne wyzwania. Wyjątkowy sposób na relaks proponuje marka Big-Active, w której portfolio znajdziemy zestaw aromatycznych, białych herbat, o niezwykłych połączeniach smakowych.

Portfolio białych herbat marki Big-Active to intrygujące mieszanki łączące w sobie subtelność białej herbaty z czterema różnymi wariantami smakowymi. Aloes, Jaśmin, Brzoskwinia i Kwiat Pomarańczy, a może Tajska Cytryna i Kwiat Granatu? Dzięki różnorodności wariantów możesz delektować się ulubionymi kombinacjami smaków, gdy tylko masz na to ochotę.

Szczególnie interesujące jest połączenie białej herbaty oraz aloesu, którego dobroczynny wpływ znany jest już od czasów starożytnych. To wyjątkowo delikatna kompozycja o urzekającym zapachu, będąca źródłem przyjemnych doznań.

Tajska cytryna i kwiat granatu to z kolei prawdziwie egzotyczne doświadczenie. Wyrafinowany smak białej herbaty jest efektem najwyżej jakości pączków liści, zbieranych wczesną wiosną. Wariant z jaśminem zachwyci swoim czarującym zapachem każdego wielbiciela nieprzeciętnych aromatów. Brzoskwinia i kwiat pomarańczy urzekną zaś wszystkich mających ochotę na delikatną słodycz tego soczystego owocu i egzotyczny aromat.

Wypróbuj wyrafinowane mieszanki herbat białych od Big-Active, a biała herbata szybko stanie się jednym z Twoich ulubionych naparów, nie tylko na chłodne dni.

Herbapol-Lublin S.A. jest polską firmą branży spożywczej, która w ciągu 70 lat obecności na naszym rynku ugruntowała swoją pozycję lidera. Zajmuje pierwsze miejsce w segmencie syropów owocowych, herbatek owocowych, ziołowych, czerwonych i funkcjonalnych, drugie miejsce w kategorii herbat zielonych,
a w kategorii dżemów zajmuje drugą pozycję.

Na bogate portfolio firmy składają się produkty należące do kategorii herbat, m.in. herbatki owocowe, ziołowe, zielone i funkcjonalne, produktów dżemowych z polskich owoców, m.in. dżemy klasyczne
i premium, konfitury i powidła oraz syropów. W ofercie firmy znajdują się także napoje energetyzujące Green-Up z naturalną kofeiną z guarany, zielonej kawy i herbaty.

W 2017 roku do portfolio marki Herbapol dołączyła Naturalna Ice Tea – najwyższej jakości napój herbaciany bez konserwantów, barwników i substancji słodzących. W tym samym roku firma zadebiutowała w kanale HoReCa, wprowadzając na rynek dwie linie herbat: Breakfast i Premium.

Więcej informacji znaleźć można na stronie www.herbapol.com.pl.

Biuro Prasowe Herbapol-Lublin SA: Marta Kłys, PR Executive