Syrop o smaku pomarańczowym marki Herbapol od teraz dostępny w większej butelce

Odpowiadając na potrzeby konsumentów marka Herbapol rozszerza swoje portfolio syropów owocowych o syrop o smaku pomarańczowym dostępny teraz w większej butelce (680 ml).

Syrop o smaku pomarańczowym marki Herbapol to szybki i prosty sposób na intensywnie owocowy, orzeźwiający napój. Wspaniale smakuje zarówno z wodą mineralną gazowaną, jak i niegazowaną. W upalne dni, z dodatkiem kostek lodu i plasterka owocu, świetnie orzeźwia i gasi pragnienie. Syrop to produkt pasteryzowany, który nie zawiera konserwantów. Dzięki zawartości witaminy C stanowi doskonały wybór dla całej rodziny na każdą porę roku.

Gęsta i mocno owocowa konsystencja syropu sprawia, że jest on wyjątkowo wydajny. Nowa, ekonomiczna butelka pozwoli zaś cieszyć się jego smakiem jeszcze dłużej.  Duży, familijny wariant to bowiem aż 680 ml syropu, z którego możemy przygotować około 6,5 litra napoju.

Syrop o smaku pomarańczowym to jeden z wariantów syropów owocowych w ofercie firmy „Herbapol-Lublin”, która jest rynkowym liderem tej kategorii. Pozostałe smaki dostępne w większym wariancie to Malina, Malina z żurawiną, Malina z Kwiatem Lipy oraz Malina z jeżyną.

Rekomendowana cena produktu: 6, 79 zł

Herbapol-Lublin S.A. jest polską firmą branży spożywczej, która w ciągu ponad 70 lat obecności na naszym rynku ugruntowała swoją pozycję lidera. Zajmuje pierwsze miejsce w segmencie syropów owocowych, herbatek owocowych, ziołowych, czerwonych i funkcjonalnych, a w kategorii herbat zielonych i dżemów zajmuje drugą pozycję.

Na bogate portfolio firmy składają się produkty należące do kategorii herbat, m.in. herbatki owocowe, ziołowe, zielone i funkcjonalne, napojów, produktów dżemowych z polskich owoców, m.in. dżemy klasyczne
i premium, konfitury i powidła oraz syropów.

W 2017 firma zadebiutowała w kanale HoReCa, wprowadzając na rynek dwie linie herbat: Breakfast i Premium.

Więcej informacji znaleźć można na stronie www.herbapol.com.pl.

Biuro Prasowe Herbapol-Lublin SA: Marta Kłys, PR Executive