Syropy Herbapol pełne są owocowego smaku i aromatu. W zimne wieczory możesz uzupełnić syropem smak gorącej herbaty, natomiast gdy za oknem skwar, dodaj go do wody razem z kilkoma kostkami lodu. Syropy max dealnie sprawdzą się w połączeniu z wodą, jako dodatek do piwa czy koktajli, a także urozmaicą desery i wytrawne dania.
Syropy dla gastronomii, które powinny być w każdej dużej i małej kuchni, wyróżniają atrakcyjne kompozycje smakowe, wyrazisty i intensywny, a przy tym zbalansowany smak owoców, jak też duża wydajność - wystarczy kilka kropli, aby poczuć ich fantastyczny smak.
Ideał może być tylko jeden – czy jednak na pewno? Nasze syropy dla gastronomii udowadniają, że jest ich tyle, ile upodobań smakowych. Nieograniczone możliwości ich wykorzystania sprawiają, że są w stanie zastąpić wiele innych produktów w kuchni. Łącząc je z wodą, otrzymujemy orzeźwiający napój na lato i rozgrzewający na zimę, dodając do koktajli i herbaty, możemy zaserwować naszym gościom klasykę w zaskakującej odsłonie, wzbogacając nimi naleśniki i desery, eksperymentujemy, tworząc zupełnie nowe dania. Są fantastycznym dodatkiem do piwa, łagodząc jego gorzki smak.
Syropy dla gastronomii w kilku aromatycznych odsłonach. Które smaki trafią w gusta Twoich klientów?