Dla gastronomii

Syropy Max

Syropy Herbapol pełne są owocowego smaku i aromatu. W zimne wieczory możesz uzupełnić syropem smak gorącej herbaty, natomiast gdy za oknem skwar, dodaj go do wody razem z kilkoma kostkami lodu. Syropy max dealnie sprawdzą się w połączeniu z wodą, jako dodatek do piwa czy koktajli, a także urozmaicą desery i wytrawne dania.

Syropy owocowe - Pojemność 2,85 L

Imbir

Imbir

Sprawdź
Wiśnia

Wiśnia

Sprawdź
Malina

Malina

Sprawdź

Syropy owocowe - Pojemność 5 L

Malina

Malina

Sprawdź
Imbir

Imbir

Sprawdź
Pomarańcza

Pomarańcza

Sprawdź
Wiśnia

Wiśnia

Sprawdź
Truskawka

Truskawka

Sprawdź

Ekspozytor na syrop

Praktyczny i elegancki ekspozytor na syrop

Szklany ekspozytor

Szklany ekspozytor

Sprawdź
Jak wzbogacić smak koktajli, deserów i herbaty? Jak zwykłą niegazowaną wodę zamienić w wyjątkową owocową kompozycję smakową? Syropy dla gastronomii Herbapol dostępne są w wielu smakach – słodka malina, truskawka czy imbir. Podniebienia o szczególnie dużych wymaganiach warto uraczyć sokiem z pomarańczy lub wiśni.
Czytaj więcej

Syropy dla gastronomii, które powinny być w każdej dużej i małej kuchni, wyróżniają atrakcyjne kompozycje smakowe, wyrazisty i intensywny, a przy tym zbalansowany smak owoców, jak też duża wydajność - wystarczy kilka kropli, aby poczuć ich fantastyczny smak.

Idealne dla…

Ideał może być tylko jeden – czy jednak na pewno? Nasze syropy dla gastronomii udowadniają, że jest ich tyle, ile upodobań smakowych. Nieograniczone możliwości ich wykorzystania sprawiają, że są w stanie zastąpić wiele innych produktów w kuchni. Łącząc je z wodą, otrzymujemy orzeźwiający napój na lato i rozgrzewający na zimę, dodając do koktajli i herbaty, możemy zaserwować naszym gościom klasykę w zaskakującej odsłonie, wzbogacając nimi naleśniki i desery, eksperymentujemy, tworząc zupełnie nowe dania. Są fantastycznym dodatkiem do piwa, łagodząc jego gorzki smak.

Syropy dla gastronomii w kilku aromatycznych odsłonach. Które smaki trafią w gusta Twoich klientów?

Zwiń