Unia Europejska
Biuro prasowe
PL
|
EN
Nasze marki
Herbapol
Big-Active
Zioła Mnicha
Nasza
Polana
Produkty
Herbaty i herbatki
Syropy
Produkty dżemowe
Napoje
Produkty BIO
Dla gastronomii
Podręcznik
Aloes zwyczajny
Babka lancetowata
Bażyna czarna
Chaber bławatek
Cytryniec chiński
Czarnuszka siewna
Czarny bez
Czerwona koniczyna
Czystek
Dzika róża
Fiołek trójbarwny
Głóg
Hibiskus
Jeżówka elektryczna
Kminek zwyczajny
Kocanka piaskowa
Kolendra siewna
Koper włoski
Lipa
Łopian większy
Macierzanka piaskowa
Mak lekarski
Melisa lekarska
Mięta pieprzowa
Morszczyn pęcherzykowaty
Morwa biała
Pokrzywa zwyczajna
Rumianek pospolity
Skrzyp polny
Stokrotka pospolita
Szałwia lekarska
Wierzba biała
Żeń-szeń właściwy
Nasze przepisy
Puszyste naleśniki z kremem truskawkowo-cytrynowym
Gorąca czekolada z konfiturą wiśniową
Grillowany stek z sosem malinowym
Pączki z powidłami
Rozgrzewający napar imbirowy
Jogurtowe babeczki nadziane dżemem brzoskwiniowym
Rozgrzewająca herbatka malinowa
Medalion z łososia
Duszony udziec z dzika
Śledź w syropie cebulowo-imbirowym
Kutia z konfiturą
Pieczone jabłka z konfiturą malinową
Piernik z powidłami śliwkowymi
Góralskie grzanki
Pasztet z wiśniami
Deser bezowo-orzechowy
Agrestowy kurczak pieczony
Królewska beza
Sałatka z kozim serem i malinowym balsamico
Smoky burger
Waniliowe leniwe w sosie truskawkowym
Pierś z kaczki w sosie truskawkowym
Żeberka marynowane w malinie i chili
Śliwkowy barbecue
Sakiewki z drobiowymi udkami
Wiśniowo-cynamonowa rolada schabowa
Pudding chlebowy
Placuszki owsiane
Ice coffee
Pieczona szynka z sosem owocowym
Śliwkowa nutella
Muffinki z białej czekolady z migdałami i konfiturą wiśniową
Mazurek figowy
Maślano-orzechowe grzanki
Malinowa lawa cake
Lemoniada ogórkowo-miętowa
Koktail malinowy
Fit tartinki
Pieczony camembert
Kisiel malinowy ze świeżymi owocami
Poncz bezalkoholowy na garden/ grill/ kinder party
Winegret malinowy
Trufla czekoladowa z likierem
Bigos polski
Rolada bezowa z malinami
Biszkopt z patelni
Piernikowe muffinki z Konfiturą z Wiśni extra Herbapol
Przekąska tapioki z syropem
Jagnięca wątróbka w porto z orzechami laskowymi i Dżemem z Czarnych Porzeczek Herbapol
Sos a la Cumberland
Placuszki owsiane
Banany z grilla
Filety z karpia pieczone z masłem i sosem agrestowym
Malinowo-pomidorowe gazpacho
Rabarbarowy zawrót głowy – kompot z rabarbaru z aronią i wanilią
Herbatka koperkowa i sos do kiełbasek
Pieczone kacze udka z sosem śliwkowo-imbirowym
Wegetariański pasztet w cieście z sosem wiśniowym
Suflet truskawkowy
Drożdżówki z powidłami śliwkowymi, miodem i prażonymi orzeszkami
Smażone tosty francuskie z dżemem wiśniowym i camembertem
Zapiekany ryż z dżemem jabłkowym, bakaliami, cynamonem i syropem klonowym
Wytrawne kruche ciasto z dżemem wiśniowym, pieczonym kozim serem, figami i orzeszkami pinii
Torcik naleśnikowy z dżemem jabłkowym, lodami waniliowymi i syropem klonowym
Panna cotta z powidłami węgierkowymi, miodem i limonką
O nas
Nasza misja
Aktualności
Nagrody
CSR
Materiały prasowe
Kariera
Informacje dla akcjonariuszy
Dane osobowe
Struktura i kontakt
Sklep
e-Herbapol
e-Polana
Strona główna
PL
Produkty BIO
BIO Dżemy
Dżemy BIO
Dżemy BIO
BIO Herbatki ziołowe
BIO Herbatki owocowe
BIO Syropy
BIO Dżemy
Dżemy BIO
BIO Dżem Czarna porzeczka
Sprawdź
BIO Dżem Truskawka
Sprawdź
BIO Dżem Malina
Sprawdź